Hairtalk

Ønsker du fyldigere eller lenger hår?

Vi har sertifiserte Hairtalk frisører, i tillegg til en Hairtalk Educator i vårt team, og hjelper deg gjerne med en uforpliktende gratis konsultasjon.

Hairtalk er den perfekte løsningen for deg som ønsker fyldigere, eller lengere hår på en skånsom måte. Håret har en etisk forsvarlig reise fra donor til ferdig produkt og består av 100% Indisk remy hår, som betyr at skjellaget er intakt og ligger i samme retning som ditt eget hår. Dette gir en naturlig look med hår som blander seg perfekt inn i ditt eget.

Hairtalk er skånsomt utviklet og skader garantert ikke ditt eget hår så lengde det er satt på av en sertifisert frisør.
Det som gjør Hairtalk helt unikt, i tillegg til å være av høyeste kvalitet, er at håret er utviklet med en særegen løsning rundt festesystemet. Hairtalk har en patentert teknologi, og er utviklet slik at det naturlige håret blir ivaretatt, og dermed gir optimal beskyttelse og reduserer naturlig slitasje.

FYLDE
1 pakke 25 cm : 1550,-
2 pakker 25 cm : 3100,-
1 pakke 40 cm : 2100,-
2 pakker 40 cm : 4200,-

Full forlengelse
Pris på Full forlengelse inkluderer 4 pakker hår med standard fester og en stor produktpakke. For plus/pro fester evt flere pakker hår vil det påløpe noe ekstra kostnad.

25 cm : 6350,-
40 cm : 8660,-
55 cm : 12.650,-

Resetting/Hairtalk Service
Vi anbefaler at håret flyttes opp hver 6-8 uke og en Resetting koster 1000,- i timen, og tar normalt mellom 1-2 timer, alt etter hvor mye hår som er satt inn.
Er det bare satt inn noen få fester er resettingsprisen 75,- festet.


Hairtalks produkter
For å få ditt hår til å vare så lenge som mulig anbefaler vi å bruke Hairtalks egne produkter til både vask og styling.

Ved full forlengelse får du med stor produktpakke på kjøpet.

Stor produktpakke :
Inneholder: Shampo, balsam, conditioner spray, detangler spray, repair creme, olje og børste.

Liten produktpakke:
Inneholder: Shampo, balsam, conditioner spray og liten børste.Du kan bestille en uforpliktende Hairtalk konsultasjon hos oss under: Extension på Fixit, via vår nettside: klipperiet.no eller tlf : 77682343
Artikkelbilde - Hairtalk

Flere nyheter